Szarlotka pod kokosową skorupką
Szarlotka pod kokosową skorupką
Szarlotka pod kokosową skorupką to klasyczne ciasto kruche z warstwą prażonych jabłek, zwieńczone "skorupką", powstałą z połączenia wiórków kokosowych i kilku składników odgrywających rolę spoiwa. Jabłka w szarlotce, dzięki dodatkowi budyniu w proszku, tworzą zwartą masę. Całość idealnie ze sobą współgra i choć szarlotka jest dość słodka, z chęcią sięga się po kolejny jej kawałek. Moja szarlotka powstała w formie o wymiarach 28x27cm. Szarlotka pod kokosową skorupką Składniki: CIASTO KRUCHE 220g mąki pszennej 130g ma... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smakołyki Bereniki
Warto przeczytać

Dieta jabłkowa
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Autor
SmakolykiBereniki
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, ciasto, kokosowe, szarlotka, jabłka prażone, kruche ciasta, ciasto kruche, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, budyń, placki, szarlotka z jabłkami, ciasto kokosowe, słoik, ciasta z jabłkami, jabłecznik, szarlotka z budyniem, placki z jabłkami, ciasta z masa, ciasto budyniowe, ciasto z masą budyniową
Inne przepisy z Smakołyki Bereniki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję