Przepis na : obiad
Kto uważnie śledzi bloga i czyta moje krótkie wstępy do przepisów, ten dobrze wie, jak bardzo lubię pieczone warzywa. Ostatnio na weekendowy obiad podałam właśnie pieczone warzywa z pyszną polędwiczką wieprzową oraz surówką ze szpinaku z pomidorkami w sosie musztardowym. Jak dla mnie to była prawdziwa kulinarna uczta Jeśli chodzi o polędwiczkę, to polecam zamarynować ją wcześniej i odłożyć na noc do lodówki. W przypadku tego mięsa nie polecam kupowania go w markecie, a w jakimś zaufanym sklepie – przynajmnie... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...