Miodowe pałki kurczaka

Miodowe pałki kurczaka

Miodowe pałki kurczaka

Najprostsze przepisy są najlepsze. Dzisiejszy, na pałki kurczaka, właśnie taki jest. Nie ma tutaj żadnej filozofii, żadnych pułapek ani trudności. Jest za to wymoczone, zamarynowane i upieczone mięso kurczaka. Poza kilkoma prostymi czynnościami robi się praktycznie samo. Żeby ułatwić sobie pracę, warto mięso zamarynować wieczorem. 10 pałek z kurczaka 4 łyżki kefiru 1 łyżka miodu 1 łyżka przecieru pomidorowego 2 łyżeczki musztardy 1-2 łyżki oleju 1-2 ząbki czosnku 1 łyżeczka majeranku sól, pieprz biały, pieprz zioł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Autor

SmakiNaTalerzuSmakiNaTalerzu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, marynaty, kurczak, pałki kurczaka, mielone, zupa pomidorowa, bez pieczenia, sosy, do pracy, kurczak w miodzie, mięsa pieczone, podudzia z kurczaka, mięso mielone, kurczak z czosnkiem, pieczeń z mięsa mielonego, sos pomidorowy, kurczak pieczony, sos do kurczaka

Inne przepisy z Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję