Makaron z groszkiem, fasolką szparagową i burratą

Makaron z groszkiem, fasolką szparagową i burratą

Makaron z groszkiem, fasolką szparagową i burratą

Przepis na : obiad

Pomysł na bezmięsny, prosty wiosenny obiad. Główną rolę gra tutaj makaron, a dodatki to sos alfredo, fasolka szparagowa, zielony groszek i burrata. 200-250 g ulubionego makaronu 200 g zielonej fasolki szparagowej (może być mrożona) 100 g mrożonego groszku zielonego 1 cebula 1-2 ząbki czosnku 3/4 szkl. śmietanki 30% trochę mniej niż 1/2 szkl. tartego parmezanu 1 op. sera burrata groszek czepny lub kiełki słonecznika do dekoracji oliwa mięta/bazylia/dymka szczypta płatków chili sok z cytryny sól, pieprz Fasolk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.