Kruche ciasto z rabarbarem, budyniem i kisielową pianką. Nie za słodkie. Bardzo fajne. Będziesz tego typu wypiek przygotowywać po raz pierwszy? Chodź, przeprowadzę Cię przez przepis krok po kroku. Poniżej znajdziesz listę składników, oraz poszczególne etapy z przygotowań wraz ze zdjęciami, które mam nadzieję, ułatwią Ci zrobienie tego ciasta. Kruche ciasto : 2 lekko kopiaste szkl. mąki (najlepiej mix tortowej i krupczatki, w sumie około 320 g) 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3-4 łyżki cukru pudru 200 g masła ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...