Gulasz meksykański

Gulasz meksykański

Gulasz meksykański

Przepis na : obiad

Przepyszny, choć nie tak szybki do przygotowania obiad. Jeżeli macie trochę więcej czasu na przygotowania, to warto zrobić sobie taki gulasz z dodatkiem papryki, kukurydzy i fasoli. Im dłużej duszony, tym smaczniejszy. Świetnie się odgrzewa. około 700-800 g łopatki wieprzowej 2 cebule 1 czerwona papryka 1 puszka czerwonej fasoli 1 puszka białej fasoli 1 mała puszka kukurydzy (około 165 g po odsączeniu) papryka mielona słodka i ostra 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego 1 – 1,5 szkl. bulionu sól, pieprz olej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.