Błyskawiczny deser bez pieczenia, utrzymany w pastelowej kolorystyce. Przepyszny. Świetny dla dzieci. Zarówno smakowo, jak i do trenowania pod okiem dorosłych (przygotowanie galaretki) swoich kulinarnych umiejętności. Najlepszy na drugi dzień, kiedy herbatniki nieco zmiękną. 200-220 g herbatników 2 galaretki czerwone 2 galaretki żółte 800 g serka homogenizowanego waniliowego Galaretki czerwone i żółte rozpuszczamy osobno, każdą w 2 szklankach gorącej wody. Naczynie z czerwoną galaretką odstawiamy do zlewu ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...