Zapiekane mięsa ze szpinakiem i pieczarkami pod wędzonym boczkiem
Zapiekane mięsa ze szpinakiem i pieczarkami pod wędzonym boczkiem
Kolejny przepis typu: chcę zrobić coś innego i zaskoczyć domowników. Udało się. Danie bardzo efektowne, smaczne, no i oryginalne. Tak miało być. Zaskoczyłam wszystkich. Zresztą sami oceńcie. Składniki: 500 gram mielonej piersi z kurczaka 1 opakowanie wołowiny na tatara 250 gram mrożonego szpinaku 250 gram pieczarek Plasterki boczku wędzonego 1 jajko ½ szklanki bułki tartej Sól Pieprz 2 ząbki czosnku Olej Wykonanie: Do mielonej piersi z kurczaka dodajemy jajko i bułkę tarta. Doprawiamy solą i pieprzem i wyr... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, piersi, boczek, pierś, pieczarki, szpinak, kurczak, bułki, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso mielone, mięso, pieczony boczek, wołowina, dania mięsne, mielone pieczarki, kurczak z boczkiem, kurczak z pieczarkami, kurczak z czosnkiem, kurczak pieczony, kurczak wędzony , pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, zapiekany kurczak, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, uda z kurczaka
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz