Pulpety wieprzowo – wołowe w leczo

Pulpety wieprzowo – wołowe w leczo

Pulpety wieprzowo – wołowe w leczo

Pulpety to danie nieśmiertelne. Wychodzi zawsze i każdemu. Do dzisiejszego dania wykorzystałam gotową mieszankę ( mrożonkę ) leczo. Danie proste, smaczne i szybko możemy je przygotować. Zapraszam do garnków. Składniki: Mielone wołowo – wieprzowe 500 g Mieszanka leczo mrożona 1-2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka almette Bulion Sól Pieprz Natka pietruszki Wykonanie: Mielone doprawiamy solą i pieprzem. Wyrabiamy na jednolitą masą i formujemy klopsiki. Wykładamy do gotującego się bulionu warzywnego ( gotu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję