Nadziewany wyluzowany kurczak
Nadziewany wyluzowany kurczak
W tym przepisie nie ma opisu jak wyluzować kurczaka ale co z nim zrobić gdy już jest wyluzowany. Wersja wyluzowania którą w tym przepisie wykorzystałam była z przecięciem kurczaka ( jest łatwiejsza ). Najważniejszą sprawą jest nie uszkodzić skóry kurczaka. Składniki: 1 wyluzowany kurczak 500 gram mielonego mięsa ( użyłam wieprzowo – wołowego ) Pęczek pietruszki Mały słoiczek suszonych pomidorów w oleju Vegeta Sól, pieprz Papryka 1 jajko ½ szklanki bułki tartej Igła, nitka Wykonanie: Mięso mielone przyprawiamy s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, mielone, tarta, mięso mielone, papryka, mięso, jajko, bułki, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, sosy, pierś, piersi, suszone pomidory, kurczak z papryką , dania mięsne, kurczak pieczony, papryka faszerowana, kurczak w pomidorach, kurczak z pomidorami, pieczeń z mięsa mielonego, pierś z kurczaka w pomidorach, mięsa pieczone, dania z kurczakiem, piersi z kurczaka faszerowane, sos do kurczaka, jajka faszerowane , sos do jajek, dania z piersi kurczaka, sos mięsny
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję