Burak naciowy – prawie jak szpinak

Burak naciowy – prawie jak szpinak

Burak naciowy – prawie jak szpinak

O buraku naciowym już pisałam. Przedstawiłam go w gołąbkach. Dzisiaj druga odsłona. Burak naciowy jako dodatek do głównego dania. Przygotowany jak szpinak z czosnkiem. Danie zdecydowanie warte zapamiętania. Szybko i smacznie. Polecam. Składniki: Burak naciowy Czosnek Sok z cytryny Sól Pieprz Niewielka ilość oleju Wykonanie: Na patelnię wlewamy niewielką ilość oleju. Dodajemy umyty i posiekany burak naciowy. Przyprawiamy solą, pieprzem, sokiem z cytryny i przeciśniętym przez praskę czosnkiem ( ilość czosnku uzal... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję