Kurczaczki goujons- chicken goujons
Kurczaczki goujons- chicken goujons
Przepis na : obiad
Kurczaczki goujons, to nic innego jak paluszki kurczaka , filety z kurczaka bądź paski kurczaka obtoczone w panierce i smażone na głębokim oleju. Są one rewelacyjne jako przekąska ale doskonale sprawdzą się też jako obiad z dodatkiem frytek i sałatki. Lub zawinięte w naleśniku z warzywami. Jedno co jest pewne - dzieci kochają te kurczaczki , są chrupiące, delikatne i rozpływające się w ustach. Nie pozostaje mi nic innego teraz, jak tylko zjeść jeszcze dwa? trzy? no nie ważne :) idę po kurczaczki...poniżej z... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty
Autor
SmakiEdyty
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, kurczak, bułki, frytki, pierś, piersi, filet z kurczaka, obiad, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, sosy, naleśnik, naleśniki, warzywa, sałatka, sałatki, czosnkowy, przekąska, dipy, dip czosnkowy, naleśniki z warzywami, przekąski, kurczak z czosnkiem, pierś z kurczaka w oliwie, sałatka do obiadu, sos czosnkowy, sałatka z kurczakiem, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami
Inne przepisy z Smaki Edyty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję