Pasta do chleba, z makreli
Pasta do chleba, z makreli
Jeśli lubicie pasty rybne, dzisiaj mam dla Was propozycję na jedną z najprostszych past. Pasta do chleba, z makreli, z cebulą i oliwą. Składniki: 1 makrela 1 średnia czerwona cebula 3 łyżki oliwy z oliwek pieprz mielony Wykonanie: Rybę oddzielamy od skóry oraz ości i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy cebulę pokrojoną w drobną kostkę. P ieprzymy do smaku, dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy. Smacznego :) czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu
Autor
Agade
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, makrela, mielone, chleb, ryby, ryba, chleb mieszany
Inne przepisy z Smak mojego domu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję