Fasolka szparagowa w pomidorach jest fajnym dodatkiem do obiadu. Składniki: 1 cebula oliwa 4 ząbki czosnku 500 g fasolki szparagowej 500 g pomidorów sól pieprz Przygotowanie: Do dania potrzebujemy głębokiej patelni z pokrywką. Fasolkę oczyszczamy, cebulę kroimy w kostkę. Na patelnię, na rozgrzaną oliwę wrzucamy cebulę, solimy i podsmażamy do zeszklenia. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do zeszklonej cebuli, podsmażamy 2 minuty. Dodajemy fasolkę, ponownie solimy, ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...