Francuskie przekąski czyli bogate francuzy

Francuskie przekąski czyli bogate francuzy

Francuskie przekąski czyli bogate francuzy

Mając w lodówce gotowe ciasto francuskie można bardzo szybko wyczarować ciepłe przekąski czy ciasteczka. U mnie trwało to trochę dłużej bo wymyśliłam sobie, że będą miały bogate wnętrze i dodałam sobie roboty. Jednak warto było bo smak wynagrodził większy nakład pracy - chrupiące ciasto a w środku dużo pyszności. Było bardzo smacznie :)  ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, przekąska, ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, do pracy, ciasto francuskie, ciasteczka, przekąski, szybkie przekąski, szybkie ciasto, szybki ciasto

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Agabi, 28 lutego 2013 15:05:10

Wyglądają bardzo apetycznie, pewnie niejedna restauracja mogłaby je zaserwować:)

Katarzyna Gajewska, 28 lutego 2013 15:37:12

Oj, faktycznie pzebogate te Twoje Francuzy! ;) Cała feeria smaków.

Ola, 28 lutego 2013 17:17:03

rzeczywiście wnętrze wręcz ekskluzywne, ale za to jaki wspaniały efekt! te liście na wierzchu są powalające! pozdrawiam ciepło! :)

dyziocha Jo Ko, 28 lutego 2013 18:21:27

oj, oj zaśliniłam ekran :)

Iza Kulińska, 28 lutego 2013 19:28:16

myślisz ? ja jestem pewna, że zrobię je jeszcze nie raz bo to fajne danko na imprezę

Iza Kulińska, 28 lutego 2013 19:28:53

oj tak, ale wszystko się pysznie zgrało :)

Iza Kulińska, 28 lutego 2013 19:29:24

w sumie zwykłe składniki, nic wymyślnego, ale całość była bardzo, bardzo smaczna

Iza Kulińska, 28 lutego 2013 19:29:43

wycieraj szybciutko :)

pollyzeczki, 28 lutego 2013 19:54:52

cudowne ,pomyslowe i genialne!!! pozwolisz że odgapie ???

Iza Kulińska, 28 lutego 2013 20:57:08

pewnie - jakby to była tajemnica to nie pokazywałabym przecież :) jak zrobisz to napisz, proszę, jakie wrażenia i czy smakowało :)

Bernadeta, 28 lutego 2013 22:43:57

wow faktycznie na bogato.

Justyna Bąk, 28 lutego 2013 23:18:07

efekt warty był poświęcenia, świetnie wyglądają:)

Iza Kulińska, 1 marca 2013 10:38:40

miało być smacznie i pożywnie

Iza Kulińska, 1 marca 2013 10:39:11

dziękuję :) nad listkami jeszcze muszę popracować