Mając w lodówce gotowe ciasto francuskie można bardzo szybko wyczarować ciepłe przekąski czy ciasteczka. U mnie trwało to trochę dłużej bo wymyśliłam sobie, że będą miały bogate wnętrze i dodałam sobie roboty. Jednak warto było bo smak wynagrodził większy nakład pracy - chrupiące ciasto a w środku dużo pyszności. Było bardzo smacznie :) ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Wyglądają bardzo apetycznie, pewnie niejedna restauracja mogłaby je zaserwować:)
Oj, faktycznie pzebogate te Twoje Francuzy! ;) Cała feeria smaków.
rzeczywiście wnętrze wręcz ekskluzywne, ale za to jaki wspaniały efekt! te liście na wierzchu są powalające! pozdrawiam ciepło! :)
myślisz ? ja jestem pewna, że zrobię je jeszcze nie raz bo to fajne danko na imprezę
w sumie zwykłe składniki, nic wymyślnego, ale całość była bardzo, bardzo smaczna
pewnie - jakby to była tajemnica to nie pokazywałabym przecież :) jak zrobisz to napisz, proszę, jakie wrażenia i czy smakowało :)