Ostatnio bardzo upodobałam sobie smak cukinii. To wdzięczne warzywo nie tylko ma wspaniały smak, ale też jest źródłem wielu witamin. Zawiera żelazo, magnes, potas, witaminy A, C, K, PP, B1, a nawet beta karoten. Doskonale wpływa na procesy trawienia. Cukinia jest wspaniałym warzywem, gdyż można ją podawać w wielu wersjach: na surowo, smażyć, a nawet piec z niej ciasta. Wiosna się zbliżam, organizm potrzebuje odbudowy po zimie, więc jedzmy jak najwięcej cukinii i zdrowych sałatek i dań z nią w roli głównej.... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"