Sajgonki - Jak zawijać?

Sajgonki - Jak zawijać?

Sajgonki - Jak zawijać?

Arkusz papieru ryżowego namaczamy w w letniej wodzie przez 2-3 sekundy. Przekładamy na płaską powierzchnie, chwilę czekamy - aż papier zmięknie i na jego środek wykładamy ok. łyżkę farszu.Składamy w sposób przedstawiony na zdjęciach (dół, boki do środka). Następnie zawijamy do góry tworząc gotową sajgonkę.Tu można znaleźć przepis na farsz do Sajgonek. Moje posty czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Słodka Strona

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję