Gołąbki z kapusty włoskiej nadziewane mięsem z pieczarkami i kaszą pęczak.

Gołąbki z kapusty włoskiej nadziewane mięsem z pieczarkami i kaszą pęczak.

Gołąbki z kapusty włoskiej nadziewane mięsem z pieczarkami i kaszą pęczak.

Przepis na : obiad

Witajcie :) ostatnio dostałam do testowania fajne produkty od firmy Cenos . Jednym z nich była kasza jęczmienna pęczak, postanowiłam zrobić z niej gołąbki, robiłam już z kaszy jaglanej i pomyślałam czemu by nie zrobić z kaszą pęczak.Wyszły pysze i najważniejsze że wszystkim smakowały :)    Zapraszam do wypróbowania :) Składniki : 3 woreczki  kaszy pęczak Cenos 1 kg dobrego mięsa mielonego np: z szynki 2 duże cebule 5 pieczarek sól, pieprz do smaku 4 łyżki oleju  1 łyżka suszonej bazylii 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sama słodycz i szczypta chili

Autor

Joasia kuchareczka

Ma na imię Joasia :) bardzo lubię piec i gotować dla gości i moich domowników , kolekcjonuję książki kulinarne . Lubie modyfikować zdobyte przepisy . Jestem początkującą blogerką :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kasza, kapustą, mięso, pieczarki, zupa pomidorowa, mielone, kasza jaglana, mięso mielone, ketchup pomidorowy, sos pomidorowy, roladki, sosy, szynka, dania obiadowe, mięso duszone, mielone pieczarki, szynka gotowana, mięsa pieczone, pieczarki w sosie, pieczeń z szynki, pieczeń z mięsa mielonego, pieczona szynka, drugie danie

Inne przepisy z Sama słodycz i szczypta chili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.