Zupa pomidorowa z mięsno-ryżowymi pulpecikami
Zupa pomidorowa z mięsno-ryżowymi pulpecikami
W kuchni nie może pachnieć nudą, dlatego dzisiejsza zupa pomidorowa jest z dodatkiem kulek mięsno-ryżowych. Przepis jest bardzo prosty, a smak niepowtarzalny i na pewno zachwyci każdego. Składniki: 1 podwójny filet z kurczaka 1 torebka ryżu 1 pęczek włoszczyzny 1 kostka rosołu z kury Knorr 2 łyżki koncentratu pomidorowego śmietana 18% 2 listki laurowe koperek sól pieprz Do garnka z obranymi warzywami wlewamy 1,5 litra wody. Wrzucamy listki laurowe i gotujemy ok. 10 minut. Następnie dodajemy koncent... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Salonik smaków
Autor
Ela
Mam na imię Elżbieta. Bardzo lubię gotować, piec. Cieszę się, gdy mogę podzielić się z innymi swoimi przepisami i doświadczeniami.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dania mięsne, koperek, ryż, zupa pomidorowa, pulpeciki, zupa, przetwory, sałatki, sałatka, proste i szybkie przepisy, mięso, rosół, mielone, mięso mielone, warzywa, kurczak, rosół z kury, filet z kurczaka, kurczak z ryżem, zupa warzywna, prosta zupa, ryż z warzywami, sałatka ryżowa, zupa z mięsem mielonym, ryż z warzywami i kurczakiem, mielone z warzywami, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, dania z kurczakiem, sałatka z kurczakiem
Inne przepisy z Salonik smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję