Uda z indyka po rzymsku.

Uda z indyka po rzymsku.

Uda z indyka po rzymsku.

Przepis na : obiad

     Dziś mam dla Was Kochani przepis na pyszne, rozpływające się w ustach mięso. Istotą przygotowania tego dania jest długie duszenie mięsa w passacie pomidorowej doprawionej ziołami. Ja użyła mięsa z indyka, ale każde inne będzie równie smaczne. Bardzo polecam, bo jest to danie z tych mało pracochłonnych, a bardzo smacznych ;) Składniki na uda z indyka po rzymsku: 2-3 uda z indyka (lub 1,5-2 kg innego mięsa) 2-3 łyżki oliwy 750 ml  passaty pomidorowej (czyli pulpy, czyli przecieru pomi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Autor

Agnieszka Gąsior

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, zupa pomidorowa, indyk, mięso duszone, sos pomidorowy, sosy, makarony, makaron, mięso na obiad, wołowina, impreza, kolacja, wieprzowina, obiad, sos do makaronu, dania z makaronem, obiad z makaronem, makaron na obiad

Inne przepisy z Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.