Pasztet wykwintny z morelą.
Pasztet wykwintny z morelą.
Przepis na : śniadanie
Dzisiaj kolejna propozycja potrawy na Świąteczny stół. Zapraszam na pasztet wykwintny, przygotowywany u nas zawsze na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Polecam! Składniki na pasztet wykwintny z morelą: 200 g cielęciny 250 g wieprzowiny 200 g gęsiny (może być również inny drób) 200 g drobiowych wątróbek 1 łyżka masła 10 cienkich plastrów tłustego surowego boczku lub słoniny 4 jajka 150 ml śmietany 30% 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 łyżka cukru pudru 1 cebula 2 ząbki czosnku 4 ziarna ziela angie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie
Autor
Agnieszka Gąsior
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, mięso, boczek, galaretka, wieprzowina, polewa, śniadania, sok, śniadanie, boże narodzenie, wielkanoc, świąteczne, świąteczne przepisy, pomarańcze, drobiowe, wątróbka drobiowa, mielone, wołowina, impreza, kolacja, chleb, mięso mielone, pieczony boczek, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, chleb z ziarnami, chleb mieszany
Inne przepisy z Rozpustne gotowanie
Dodaj komentarz