Pasztet pieczony z kruszonką.
Pasztet pieczony z kruszonką.
Przepis na : śniadanie
Dziś przepis na bardzo dobry pasztet. Robiłam go już kilkakrotnie i muszę przyznać, że jest pyszny i zawsze wychodzi ;) Można dodać do niego ulubione dodatki takie jak: suszoną śliwkę lub morele, uprażoną cebulkę, grzyby lub kawałki rozgotowanego mięsa (np. żeberka obrane z kości), za każdym razem otrzymamy niesamowity efekt. Nie pozostaje mi nic jak tylko zachęcić Was do przygotowania takiego pasztetu, nie zawiedziecie się. Jest o niebo lepszy od kupnego, pozbawiony MOM-u, soi i innych w... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie
Autor
Agnieszka Gąsior
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, mięso, tarta, por , bułki, marchewka, seler, grzyby, mielone, śniadania, śniadanie, wieprzowina, mięso mielone, wątróbka drobiowa, drobiowe, warzywa, śliwka, żeberka, wielkanoc, boże narodzenie, impreza, kolacja, chleb, pasztet wieprzowy, mielone z warzywami, warzywa na patelnie, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, chleb z ziarnami
Inne przepisy z Rozpustne gotowanie
Dodaj komentarz