Buchty kokosowo-cytrynowe z masłem czekoladowym.
Buchty kokosowo-cytrynowe z masłem czekoladowym.
Przepis na : śniadanie
Dziś zapraszam Was na mięciutkie, puchate, aromatyczne bułeczki drożdżowe, subtelnie pachnące kokosem i skórką cytrynową, nadziane masłem czekoladowym. Niebo w buzi! Najlepsze oczywiście jeszcze ciepłe, ale i po wystygnięciu nie tracą nic ze swojego smaku (jedynie nadzienie nieco twardnieje). Dla nas rewelacja! Polecam! Składniki na buchty kokosowo-cytrynowe z masłem czekoladowym: 560 g mąki pszennej tortowej 50 g mąki kokosowej skórka otarta z 1 cytryny (ekologicznej, dobrze wyszorowane... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie
Autor
Agnieszka Gąsior
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, krem, kokosowe, placuszki, śniadania, cytryna, śniadanie, drożdżowe, krem czekoladowy, ciasto na niedziele, czekolada, przekąska, przekąski, kolacja, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto kokosowe, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasta tortowe, ciasto cytrynowe, domowa czekolada, placuszki kokosowe, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, gorąca czekolada
Inne przepisy z Rozpustne gotowanie
Dodaj komentarz