Słowo wstępu

Słowo wstępu

Tyle jest już blogów poświęconych jedzeniu, przepisom etc., że każdy kolejny wydaje się być niczym nowy. Right Behind The Kitchen - blog będzie poruszał tematy szeroko powiązane z gastronomią, kulinariami. Chcę pokazać, że kulinaria to nie tylko ilość składników, proporcje, czas gotowania, zdjęcia potraw i jak to komu fajnie wyszło dzisiaj w kuchni. Znajdziesz tu różne luźne myśli, przelane na cyfrową kartkę papieru, ciekawostki kulinarne. Na tym blogu pojawią się również opinie o restauracjach, kawiarniach, ...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.