Maślane bułeczki z przepisu Tomka Jakubiaka

Maślane bułeczki z przepisu Tomka Jakubiaka

Maślane bułeczki z przepisu Tomka Jakubiaka

Jakiś czas temu miałem manię kupowania maślanych bułek. Najlepsze chyba było połączenie ciepłego pieczywa z odrobiną masła i koniecznie ze szklanką zimnego mleka! Genialne i harmonijne połączenie. I też trafiłem akurat na odcinek programu Tomka Jakubiaka w Kuchni+. Zrobiłem swój wypiek, mimo uprzedzeń do procedur, wg jego przepisu, z delikatnymi modyfikacjami, o których później...  Maślane bułeczki z przepisu Tomka Jakubiaka Przepis i przygotowanie pochodzi ze strony Kuchni+: 4 szklanki mąki pszennej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczywo, bułki, ciasto, bułki maślane, impreza, pizza przepis, desery, deser, dipy, pizza , ciasto na pizze, ciasto z białek , szybkie ciasto, ciasto na zimno, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, bułka pszenna, domowa pizza, szybki deser

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.