Jarmark Produktów Regionalnych w Lublinie

Jarmark Produktów Regionalnych w Lublinie

Jarmark Produktów Regionalnych w Lublinie

Rodzina, przyjaciele, bliscy, znajomi - im więcej ich mamy tym lepiej. Przynajmniej mnie się tak wydaje. I jak to dobrze mieć kogoś takiego, kto powiadomi mnie o tym, że na mieście dzieje się coś związanego z jedzeniem. I tak też było wczoraj. Telefon. Idziesz na obiad do...? Hm, zastanawiam się. A tak w ogóle to jest jakiś jarmark na rynku (w Lublinie rzecz jasna). I masz ci babo placek. Dlaczego nie wiedziałem o tym? Pomyślałem - motyla noga, może też tak średnio reklamowano to wydarzenie jak Jarmark Jegiell... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciekawe przepisy, kiełbasa, placki, impreza, obiad, chleb, chleb na zakwasie

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.