Il Rifugio - Pizzeria na Oczki

Il Rifugio - Pizzeria na Oczki

Jest takie miejsce w Lublinie, gdzie podobno serwują najlepszą pizzę. Wiecie, taką prawdziwą, prawdziwą! Słyszałem tą opinię od wielu osób, naprawdę nakręciłem się tymi komentarzami. I tak też spontaniczny los chciał, że wczoraj zawitałem w to miejsce. I od razu dodam, że jakby ktoś miał mi wytłumaczyć jak tam dojechać, to miałbym poważne problemy z tym. Na niewielkiej uliczce w Lublinie o nazwie Oczki, w prywatnym domu nr 3 znajduje się ów pizzeria. Przed lokalem sporo samochodów, i to nie poczciwe Maluchy i i...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, zupa pomidorowa, orzechy, do pracy, rukola, sos pomidorowy, sosy, ciasto, placki, ciasto z bezami, sos pomidorowy do pizzy, sos do pizzy, kuchnia chińska, proste ciasto, ciasto z orzechami, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto tanie bez pieczenia, tanie ciasto

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.