CZEKOLADOWA MALINKA

CZEKOLADOWA MALINKA

CZEKOLADOWA MALINKA

Maliny świetnie komponują się smakowo zarówno z białą jak i mleczną czekoladą, a  w towarzystwie przepysznego kremu ciasto to smakuje wybornie. SKŁADNIKI: (forma 22 x 22 cm) BISZKOPT 3 jajka 2 łyżki mąki pszennej łyżka mąki ziemniaczanej 2 łyżki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia DODATKOWO 200 g czekolady mlecznej koszyczek malin KREM 350 g mascarpone 250 ml śmietanki 36% 100 g jogurtu naturalnego 1,5 łyżki żelatyny 200 g czekolady białej SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Biszkopt Oddzielić żółtka od białek. Białka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, biszkopt, maliny, krem, ciasto, biała czekolada, mascarpone, desery, jogurt, deser, ciasto z malinami, ciasta z kremami, ciasto z kremem, krem mascarpone, deser z mascarpone, gorąca czekolada, ciasto z białek , deser z malinami, ciasto z kremem mascarpone, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasta z masa, ciasto z masa, puszyste ciasto, ciasto z jogurtem naturalnym, krem czekoladowy

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.