Curry dyniowe z brukselką, cukinią, quinoa, ciecierzycą i kolendrą

Curry dyniowe z brukselką, cukinią, quinoa, ciecierzycą i kolendrą

Curry dyniowe z brukselką, cukinią, quinoa, ciecierzycą i kolendrą

Na kawowym stoliku dzbanek pełen ulubionej herbaty. Wokół książki kulinarne, dokumenty do przejrzenia, rachunki do uregulowania. Sprawy, którymi trzeba się zająć na już, na wczoraj. Zamknięta od kilku dni w domu z racji pozabiegowej rekonwalescencji staram się w pełni wykorzystać czas na regenerację organizmu i powrót do pełni sił. Gotowanie musiałam odstawić na kilka dni na boczny tor, co tylko sprawiło, że … stęskniłam się za nim! Aby ułatwić sobie gotowanie, postanowiłam przyrządzić to, co lubię ba... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brukselka, cukinia, curry, dynia, cytryna, danie jednogarnkowe, pieczywo

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.