Lipiec to dla mnie czas wolny od pracy zawodowej. Poranki zaczynam więc teraz później, choć próbuję swojej samomotywacji do tego, by jednak zaczynać dzień wcześniej. Pracuję nad swoją książką, piekę mnóstwo serników, poprawiam, modyfikuję, ulepszam swoje przepisy. W książce znajdą się przepisy nie tylko na słodkie serniki, ale także na wytrawne pozycje serowe. Około południa, co zbiega się z drzemką mojej córy, zabieram się za pieczenie sernika.I tym samym powstaje wtedy kolejna strona mojej książki… Z... czytaj dalej...
Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.
Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.
Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!