Wątróbka drobiowa w panierce.
Wątróbka drobiowa w panierce.
Kto nie lubi wątróbki? są tu tacy?! tą w panierce naprawdę polubicie bo smakuje rewelacyjnie! Zapraszam! Składniki; 30 dag wątróbki drobiowej 2 jajka 3 łyżki mąki 3/4 szkl. bułki tartej mleko do namoczenia wątróbki sól do doprawienia po usmażeniu olej do smażenia Przygotowanie; Wątróbkę oczyszczamy, myjemy a następnie zalewamy mlekiem i moczymy przynajmniej godz. Po tym czasie odsączamy na sitku. Najpierw panierujemy w mące, następnie w jajku a na samym końcu w bułce tartej. Smażymy na ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.
Autor
elapolo
Na moim blogu zamieszczam przepisy które sama wypróbowałam. Gotuje dla mojej rodziny i przyjaciół.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, bułki, wątróbka drobiowa, drobiowe
Inne przepisy z Radość kipiąca uśmiechem.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję