Zupa warzywna na rosole

Zupa warzywna na rosole

Zupa warzywna na rosole

Zwykle po tradycyjnym niedzielnym obiedzie zostaje nam rosół. Tak było i u nas. Wykorzystaliśmy go do przygotowania zupy warzywnej zużywając warzywa, które były "pod ręką". Składniki 1,5 l rosołu 4 średnie ziemniaki pół małej główki kapusty włoskiej 4 średnie marchewki mały por 2 pietruszki koperek pół małego selera garść żółtej fasolki szparagowej słoik domowego przecieru pomidorowego 1 łyżka koncentratu pomidorowego sól pieprz 4 nieduże czerwone buraki śmietana do zup listek laurowy 2 ziarenka ziela angielski... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, zupa, rosół, burak, marchewka, fasolka szparagowa, sok, ziemniak, seler, cytryna, por , fasolka, kapustą, ziemniaki, zupa warzywna, malinowe, słoik, fasola, obiad, zupa pomidorowa, zupa z selera, czerwona kapusta, ziemniaki na obiad, czerwona fasola, fasola czerwona

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.