Zupa mięsna z brukselką

Zupa mięsna z brukselką

Zupa mięsna z brukselką

Bardzo spodobała nam się karkówka, która rozpada się w ustach. Postanowiliśmy przyrządzić na niej zupę, która w zasadzie robi się sama. Składniki 600 g karkówki wieprzowej 2 litry bulionu wołowego 500 g ziemniaków 1 cebula 2 ziarna ziela angielskiego 1 liść laurowy 180 g koncentratu pomidorowego 400 g brukselki 1 łyżka masła 1 łyżka mąki cukier sól, pieprz Przygotowanie Karkówkę kroimy na plastry. Oprószamy cukrem, solą i pieprzem. Przekładamy do rozgrzanego garnka, obsmażamy i zalewamy gorącym bulionem, za... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję