Zupa krem z pieczonej papryki

Zupa krem z pieczonej papryki

Zupa krem z pieczonej papryki

Po prostu boska. Nic dodać, nic ująć. Pieczona papryka jest rewelacyjna sama w sobie. Składniki 1 kg czerwonej papryki 1 łyżeczka mielonej papryki 1 łyżka mąki kukurydzianej 250 ml bulionu warzywnego 50 ml oliwy z oliwek sól, pieprz Przygotowanie Papryki myjemy. Przekładamy do rękawa do pieczenia. Piekarnik rozgrzewamy do 200°C i pieczemy około 40 min. Następnie studzimy, obieramy (sok z pieczenia zostawiamy), usuwamy gniazda nasienne. Sok z pieczenia, obrane papryki, paprykę słodką, mąkę miksujemy ze szklan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję