Zrazy drobiowe pieczone w porach

Zrazy drobiowe pieczone w porach

Zrazy drobiowe pieczone w porach

Lubisz mięso drobiowe, por nie obcy Tobie ? To zatem danie dla Ciebie ! Składniki podwójna pierś kurczaka sok z cytryny sól pieprz 2 dymki natka pietruszki 1 łyżka musztardy kilka plasterków wędzonego bekonu 1 łyżka mąki 4 pory 200 ml bulionu drobiowego szczypta gałki muszkatołowej 2 łyżki masła 1 żółtko 250 ml śmietany 18 % Przygotowanie   Mięso opłukałem, osuszyłem, pokroiłem na płaty i lekko rozbiłem. Doprawiłem solą i pieprzem, skropiłem sokiem z cytryny. Przykryłem i odstawiłem na 30 minut do lod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, por , drobiowe, sok, pierś, boczek, piersi, pierś kurczaka, zrazy, kurczak, pierś z kurczaka, roladki, kurczak z cytryną, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, kurczak z porem, kurczak wędzony , kurczak z boczkiem, zapiekany kurczak

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.