Udka kurczaka w boczku szwarcwaldzkim
Udka kurczaka w boczku szwarcwaldzkim
Proste, szybkie i...no w sumie jak zobaczyliśmy ten boczek, to od razu przyszło na myśl takie połączenie. Składniki 4 udka z kurczaka 100 g boczku szwarcwaldzkiego (plastry) sól, pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Udka kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Od strony wewnętrznej oprószamy solą i pieprzem. Następnie owijamy w plastry boczku, układamy na blaszce do pieczenia i zapiekamy 40-45 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C. st... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
boczek, udka , kurczak, udka z kurczaka, kurczak z boczkiem, pieczony boczek, kurczak pieczony, pieczone udka, zapiekany kurczak, dania z kurczakiem, kurczak na parze
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję