Sos cebulowy

Sos cebulowy

Sos cebulowy

Idealny do dań mięsnych. Aromatyczny, prosty i szybki w przygotowaniu. Składniki 500 g cebuli 3 łyżki cukru 1 litr bulionu warzywnego 1 łyżka słodkiej mielonej papryki sól, pieprz Przygotowanie Cebule siekamy. Na dno rondla wsypujemy cukier, podgrzewamy, dodajemy cebulę, paprykę, mieszamy, zalewamy gorącym bulionem, gotujemy 5 min, blendujemy. Przelewamy z powrotem do rondla, redukujemy do ulubionej konsystencji. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję