Pieczonki

Pieczonki

Pieczonki

Zawsze będą kojarzyły nam się z Kasią [*] <3 Buraka nie użyliśmy, bo...nie uwierzycie...nie było :/ Składniki 2 kg ziemniaków 2 sztuki cebuli 500 g kiełbasy śląskiej maślanka sól, pieprz Przygotowanie Ziemniaki obieramy, kroimy w grube plastry. Oprószamy solą i pieprzem. Cebule kroimy w piórka. Połowę ziemniaków wykładamy w garnku, na to kładziemy cebulę. Kiełbasę kroimy w talarki, kładziemy na cebulę. Na ziemniaki kładziemy pozostałą część ziemniaków. Całość podlewamy szklanką wody i dusimy pod przykrycie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję