Pasztet z jelenia

Pasztet z jelenia

Pasztet z jelenia

Pyszny ,puszysty i soczysty. Składniki 1 kg mięsa z jelenia 1/2 kg boczku wędzonego 200 g wędzonej słoniny 400 g łopatki wieprzowej 200 g marchewki pietruszka seler por (biała część) 2 cebule 4 liście laurowe kilka ziaren ziela angielskiego kilka ziaren czarnego pieprzu sól Do przyprawienia masy: 5 jajek 2 łyżki gałki muszkatołowej 2 łyżki rozmarynu łyżka zmielonego jałowca 4 łyżki majeranku łyżeczka mielonego pieprzu Przygotowanie   Mięso z jelenia ,boczek ,słoninę i łopatkę kroimy w większą kostkę i pod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, boczek, jajko, warzywa, pasztet, por , marchewka, seler, warzywa na patelnie, mięso mielone, mielone z warzywami, mięsa pieczone, pasztet wieprzowy, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, pieczony boczek

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.