Pagliaccetti z pulpecikami w sosie madziarów

Pagliaccetti z pulpecikami w sosie madziarów

Pagliaccetti z pulpecikami w sosie madziarów

Danie z pewnością zadowoli wytrawnych mięsożerców gustujących w konkretnych smakach. Ostrość sosu połączyliśmy z lekkim makaronem i treściwymi pulpecikami, w których przemyciliśmy trochę warzyw. Składniki 300 g makaronu pagliaccetti 250 g łopatki wieprzowej 2 ząbki czosnku 1 cebula 1 marchewka 1 mały seler 1 jajko 3/4 szklanki otrębów pszennych 250 ml bulionu warzywnego 300 ml sosu madziarów 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 pęczek natki pietruszki sól, pieprz Przygotowanie   Normal 0 21 false false false Mic... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.