
Ej, bo jakoś w tym roku nie chciało mnie się bawić ze staropolskim piernikiem, więc postawiłem na coś piernikopodobnego, szybkiego w przygotowaniu. No i w sumie fajnie, aromatycznie, a przede wszystkim, korzennie wyszło. Dokładnie tak, jak lubię. Polecam Arek Gie Składniki: 500 g mąki pszennej tortowej 250 g miodu 4 jajka 100 g masła 220 g cukru 2/3 szklanki mocnego jasnego piwa 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka sody oczyszczonej 1 łyżeczka proszku do pieczeni... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...