Kurczak pod orzechową kruszonką
Kurczak pod orzechową kruszonką
Drób, to chyba najpopularniejsze mięso na polskich stołach. Klasyki przerabiamy przynajmniej kilka razy w miesiącu...a to filet w panierce, a to pieczone udka lub skrzydełka, w śmietanie, w sosie, z pomidorami...można by tu mnożyć przepisy, ale warto na jeden zwrócić szczególną uwagę. Kurczak pod kruszonką? Świetne urozmaicenie naszej "codziennej" kuchni. Przygotowanie to około 20 minut, pieczenie drugie tyle i mamy super danie, które zaskakuje swoim smakiem. Zaintrygowani i gotowi do czterdziestominut... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, cukinia, filet z kurczaka, zapiekanka
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję