Kanie a’la pizza

Kanie a’la pizza

Kanie a’la pizza

Smaczny sposób na przygotowanie tych pysznych grzybów. Składniki 6 sztuk kani 1 litr mleka 3,2% mąka 4 jajka bułka tarta masło do smażenia ketchup 1 strąk papryki marynowanej 1 pomidor malinowy 100 g czarnych oliwek 150 g szynki konserwowej 100 g startej mozzarelli sól, pieprz Przygotowanie Grzyby oczyszczamy, usuwamy trzpienie, moczymy w mleku przez około godzinę. Następnie osuszamy papierowym ręcznikiem. Kapelusze kani obtaczamy w mące, rozmąconym jajku z dodatkiem soli i pieprzu oraz bułce tartej. Smażymy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję