Gulasz z podrobów i pieczarek

Gulasz z podrobów i pieczarek

Gulasz z podrobów i pieczarek

Jeszcze kilka lat temu, jakby ktoś powiedział, że będę jadł żołądki drobiowe, wyśmiałbym. Teraz ubóstwiam. A te z kaczki są nieziemskie. Składniki: 500 g żołądków drobiowych z kaczki 200 g mini pieczarek 1 cebula 2 łyżki oleju 1 litr bulionu drobiowego 4 liście laurowe 2 ziarna ziela angielskiego 1 łyżka masła 1 łyżka mąki sól, pieprz Przygotowanie: Pieczarki oczyszczamy. Cebulę siekamy. Mięso oczyszczamy, osuszamy na papierowym ręczniku. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy, cebulę i pieczarki. Oprószamy solą i dus... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję