Gulasz z indyczych wątróbek

Gulasz z indyczych wątróbek

Gulasz z indyczych wątróbek

Danie zadowoli wielbicieli wątróbki, szczególnie drobiowej. Składniki 600 g wątróbki indyczej 2 gruszki 100 g wędzonej szynki 1 łyżka masła 3 ząbki czosnku tymianek 700 ml rosołu drobiowego 2 łyżki słodkiej śmietany 18% 1 łyżka mąki natka pietruszki sól, pieprz Przygotowanie Wątróbkę oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki. Gruszki obieramy, kroimy w kostkę, szklimy na maśle, dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i przyprawy. Następnie dodajemy wątróbkę, lekko podsmażamy razem z pokrojoną w kostkę szynką... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję