Fusilli ze szpinakiem

Fusilli ze szpinakiem

Fusilli ze szpinakiem

Lekkie i smaczne danie, w sam raz na upalne dni. Składniki 250 g makaronu fusilli (świderki) 250 g świeżego szpinaku 1 cebula 1 ząbek czosnku 1 łyżka masła 1 łyżka oliwy z oliwek 4 łyżki bulionu warzywnego 70 ml śmietanki 30% sól, pieprz Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Masło roztapiamy, dodajemy oliwę, wrzucamy drobno posiekaną cebulę, szklimy. Do cebuli wrzucamy posiekany szpinak, dolewamy 4 łyżki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję