Fasolka szparagowa z mieszanką chińską

Fasolka szparagowa z mieszanką chińską

Fasolka szparagowa z mieszanką chińską

Pyszne, zdrowe danie obiadowe. Nie tylko raduje podniebienie, również oczy. W zasadzie od tego się zaczyna. Składniki 200 g fasolki szparagowej 2 łyżki oleju 50 g ryżu arborio 200 ml bulionu warzywnego 200 g mrożonej mieszanki chińskiej 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 g prażonych alg nori sól, pieprz     Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Fasolkę czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki. Lekko podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, dodajemy ryż i zalewamy bulione... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.