Drobiowy Cordon Bleu

Drobiowy Cordon Bleu

Drobiowy Cordon Bleu

W zasadzie Cordon Bleu robi się z mięsa cielęcego, ale wersja amerykańska, drobiowa jest równie smaczna. Składniki 4 filety z kurczaka (po 150 g) 4 plastry sera żółtego 4 plastry szynki gotowanej 1 jajko mąka bułka tarta olej do smażenia sól, pieprz     Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Filety myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem rozcinamy w taki sposób, by powstały kieszonki. Mięso lekko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na środek każdego k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mięso, kotlet, bułki, szynka, kotlety, drobiowe, szynka gotowana, cordon bleu, kurczak, filet z kurczaka, kurczak z serem, dania z kurczakiem, kotlety drobiowe, kurczak na parze

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.