Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Nowalijki już w sprzedaży. Warto korzystać, bowiem krótko dostępne. Składniki: 1 główka młodej kapusty 3 młode marchewki 1 mała cebula 1 pęczek koperku 250 g surowego wędzonego boczku 150 g wędzonej polskiej kiełbasy 500 ml wody 2 łyżki masła klarowanego 1 łyżka mąki 1 liść laurowy 1 płaska łyżeczka cukru 1 płaska łyżeczka soli świeżo mielony pieprz do smaku Przygotowanie: Boczek, po usunięciu skóry pokroiłem w drobną kostkę. Użyłem tłusty boczek, ponieważ na wytopionym z boczku tłuszczu podsmażyłem pozostałe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję