Przepis na : obiad
Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej (+ mąka do podsypywania stolnicy) 300 ml mleka 1 łyżka masła sól Farsz: 1 szklanka zielonej soczewicy 500 g pieczarek 2 cebule 3 ząbki czosnku 1 łyżka majeranku sól, pieprz olej do gotowania i smażenia Sposób wykonania: Ciasto: Mleko zagotowujemy, dodajemy masło i mieszamy do momentu aż się rozpuści. Mąkę przesiewamy do dużej miski, dodajemy sól i mleko. Mieszamy ręką do połączenia składników. Następnie ciasto wykładamy na stolnicę i zagniatamy miękkie, jednolite i elastycz... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...